BILINDPAKNING

Folie eller ny lak er ikke kun godt for synets skyld, det kan også være fordelagtigt ved videresalg til både private og bilforhandlere. Pakker du din bil ind fra den er ny, kan du sælge din bil med en helt ny lak indenunder, når folien igen bliver afmonteret. Du sælger derfor en bil, der rent faktisk er så god som ny.

Derved vil du også få væsentligt mere for din bil. Bilforhandlere er som udgangspunkt mest interesserede i at tilbagekøbe hvide, sorte eller sølvfarvede biler. Jo mere farven og slitagen på din bil skiller sig ud fra mængden, jo mindre får du for den – det er et faktum.


VI AFMONTERER OGSÅ FOLIEINDPAKNINGEN FOR DIG

Udover at montere folie på din bil, så hjælper vi også meget gerne med at afmontere det igen – selvfølgelig med stor præcision, så vi ikke skader lakken indenunder.

KVALITET TIL FORNUFTIGE PRISER

Super godt arbejde, og venlig modtagelse. Prisen kan man heller ikke sætte en finger på. – Mark Malec

Saxkjær Reklame har mange års erfaring inden for indpakning og dekoration af biler og kassevogne, så vi kan garantere høj kvalitet, til en pris der matcher det, vi leverer. Skriv til os via vores kontaktformular eller ring på 2288 5040, så vil vi udarbejde et skriftligt tilbud til dig udfra dine ønsker.


VI VIL GERNE HØRE FRA DIG

Tag kontakt til os igennem denne formular. Du kan også sende en mail, ringe eller kontakte os via facebook for at se flere af vores projekter og tilfredse kunder.

Du er altid velkommen til at skrive til os og bede os ringe dig op.
    Saxkjær Reklame - CVR: 27812589 - Askevej 7 - 3630 - Jægerspris
    Tlf. 22 88 50 40