BILREKLAME OG DEKORATION AF BILER

Jo mere synlig bilen er, jo mere opmærksomhed tiltrækker den. Det handler om at bruge farver, ikoner, billeder og logoer, der ikke kun skaber opmærksomhed, men også promovere virksomheden og/eller et budskab. Derfor kan den rette dekoration af biler have stor indflydelse på indsamling af potentielle kunder.

En undersøgelse viser, at en bildekoration med synlige budskaber og evt. billeder, ofte oplever mersalg, når de holder ude hos en kunde. Til tider kan man vække et ubevidst behov hos en “nabo”, bare i kraft af en synlig og inspirerende bildekoration.


HVORDAN SKAL BILEN SE UD?

Vi hjælper naturligvis gerne med at udvikle et design, der matcher din virksomhed. Har I i forvejen et eksisterende design, i ønsker at dekorere jeres biler med, kan vi også sagtens klare opgaven.

Vi bruger folie til indpakning af bilen, som nemt og uskadeligt kan tages af igen. Dette hjælper vi selvfølgelig også til med.

KONTAKT OS FOR PRIS

Ønsker du, at vi skal dekorere en eller flere biler, skal du blot skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på 2288 5040, så vil vi sende et skriftligt tilbud på opgaven.

Jeg kan kun anbefale Saxkjær reklame. Jeg henvendte mig omkring reklame på min firmabil, og jeg fik den bedste service fra start til slut. Prisen er jeg virkelig godt tilfreds med og jeg er yderst tilfreds med resultatet, jeg er ikke i tvivl om hvem jeg skal bruge til opgaven i fremtiden. – Tømrermester Brian Sarelius Krone tømrer & snedker

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG

Tag kontakt til os igennem denne formular. Du kan også sende en mail, ringe eller kontakte os via facebook for at se flere af vores projekter og tilfredse kunder.

Du er altid velkommen til at skrive til os og bede os ringe dig op.
    Saxkjær Reklame - CVR: 27812589 - Askevej 7 - 3630 - Jægerspris
    Tlf. 22 88 50 40