SKILTE REKLAME

Facadeskilte kan tilbydes udført på mange forskellige materialer, f.eks. i Skybond (lette alu-sandwich plader), opskummet plast, melamin m.m.

Facadeskilte kan suppleres med diskret belysning, der harmonerer med bygningens arkitektur. Eksisterende facader kan ligeledes renoveres udelukkende med brug af kvalitetsfolier fra Oracal, Avery eller 3M.


VI LAVER ET GRAFIK UDKAST INDEN MONTERING

Vi kommer gerne ud og tager billeder af din facade og laver et fotografisk udkast på en ny facadeløsning, der matcher dine ønsker og forventninger.

Super dygtige og top kvalitet… – Thomas Schæffer

Bliver du på et tidspunkt træt af dekorationen på dine facader, og gerne vil have dem fjernet eller udskiftet, er vi også eksperterne til det. Vi fjerner dekorationen med stor præcision, og helt uden at skade dine facader.

FORTÆL OS OM DIN OPGAVE OG FÅ ET SKRIFTLIGT TILBUD

Vi leverer altid i aller højeste kvalitet – og inden for en fornuftig tidsramme. Skriv til os via kontaktformularen eller ring til os på 2288 5040 og fortæl os om din opgave. Du vil derefter modtage et skriftligt tilbud.

Vi vil påbegynde arbejdet hurtigst muligt efter accept.


VI VIL GERNE HØRE FRA DIG

Tag kontakt til os igennem denne formular. Du kan også sende en mail, ringe eller kontakte os via facebook for at se flere af vores projekter og tilfredse kunder.

Du er altid velkommen til at skrive til os og bede os ringe dig op.
    Saxkjær Reklame - CVR: 27812589 - Askevej 7 - 3630 - Jægerspris
    Tlf. 22 88 50 40