SOLFILM MONTERING

Ønsket om afskærmning af sol på bagsæderne kan være af mange årsager; for børnene, for privatlivet eller hvis man kører rundt med vigtige og dyre sager.

I de fleste tilfælde monterer vi solfilm med en toning på 20% lys-gennemgang. Denne toning giver en tilstrækkelig reduktion af blændingen fra solen, og samtidig er toningen meget brugervenlig. Det er nemt at se igennem – selv om aftenen.


SOLMFILM BESKYTTER OGSÅ DIN BIL INDVENDIGT

Alle vores solfilm har en UV-afvisning på 99,9%. Dette betyder at interiøret holdes i live og ikke falmer som følge af solens stråler – så længe du beskytter med kvalitetssolfilm. Dette er også fordelagtigt, hvis du går med tanken om at videresælge bilen på et senere tidspunkt. Du kan uden tvivl få mere for bilen, hvis den ser ubrugt ud, både indvendigt og udvendigt.

Super service, og et smil tilovers var der skam også …. helt klart dem igen. – Johnny Hansen

Kontakt os

Skriv til os via kontaktformularen eller ring til os på 2288 5040, så vil vi sende dig et skriftligt tilbud. Vi monterer solfilmen i vores værksted i Rødovre.


VI VIL GERNE HØRE FRA DIG

Tag kontakt til os igennem denne formular. Du kan også sende en mail, ringe eller kontakte os via facebook for at se flere af vores projekter og tilfredse kunder.

Du er altid velkommen til at skrive til os og bede os ringe dig op.
    Saxkjær Reklame - CVR: 27812589 - Askevej 7 - 3630 - Jægerspris
    Tlf. 22 88 50 40